Despre Noi

  • Suntem o echipă de tineri ambițioși, preocupați de promovarea echipamentelor moderne și produselor destinate pentru ingrijirea, curățărea și dezinfectarea diferitor obiecte și spații, acestea fiind accesibile atât pentru uz casnic cât și cel industrial.
  • Produsele oferite sunt fabricate în Italia, fiind supuse celor mai noi standarde de calitate  sunt capabile să satisfacă cele mai exigente cerințe ale consumatorului modern și, având în vedere relevanța acestui moment, și anume nevoia crescută de menținere a curățeniei și dezinfectării permanente, acestea promit să devină o parte a vieții noastre de zi cu zi.
  • Generatoarele de vapori BIEFFE sunt destinate utilizării în restaurante, hoteluri, supermarket-uri, cabinete medicale , cabinete stomatologice, saloane de frumusețe si multe alte domenii de deservire. Iar dat fiind faptul că acestea au o arie vastă de utilizare și posibibilatea realizării unei mari varietăți de acțiuni de curățare sunt pe larg folosite şi de către companiile de cleaning, în spălătorii auto şi chiar la îngrijirea cailor.
  •      Online Magazinul bieffe.md are drept scop sa ofere clientilor săi produse ecologice, uşor de utilizat care asigură obținerea unui efect maxim pe unitatea de efort depusa.